Városlista
2024. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2017. Május 25. 05:02, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

A Kincsem lett a legjövedelmezőbb magyar film

A Kincsem lett a legjövedelmezőbb magyar film

A Kincsem lett a legjövedelmezőbb magyar film, az alkotás bevétele már meghaladta a félmilliárd forintot - közölte a forgalmazó szerdán az MTI-vel.

Herendi Gábor filmje kedden lépte át az 500 millió forintos bevételt a Forum Hungary tájékoztatása szerint. A bemutató óta eltelt, valamivel több mint két hónapban már több mint 374 500-an látták - tették hozzá.

A Kincsemben Blaskovich Ernő (Nagy Ervin) céltalan életet él, amikor egy nap megjelenik nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, amellyel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Blaskovich nemes küzdelemben győzheti le ősi ellenségét, von Oettingen bárót (Gáspár Tibor), egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe (Petrik Andrea), apja gyilkosának lányába.

Címkék: bevétel, film, kincsem, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 17. 08:06, csütörtök | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: megegyezés született a svédekkel a Gripen vadászgép közös fejlesztéséről

Történelminek is nevezhető megegyezés született a svéd védelmi miniszterrel a Gripen vadászgép közös fejlesztéséről - jelentette be a honvédelmi miniszter szerdán a Facebook-oldalán közzétett videójában.

2024. Október 17. 08:04, csütörtök | Belföld

Október 23. - KTK: Orbán Viktor a Millenáris Parkban mond ünnepi beszédet október 23-án

Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Millenáris szabadtéri színpadán mond ünnepi beszédet október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc 68. évfordulóján

2024. Október 16. 07:45, szerda | Belföld

Bajban az ipar, majdnem 10 százalékos a visszaesés

2024 augusztusában az ipari termelés volumene 9,5, munkanaphatástól megtisztítva 4,1 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól.