Városlista
2024. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2017. December 05. 15:06, kedd | Külföld
Forrás: mti

Agyonlőttek egy fiatal adománygyűjtőt Clevelandben

Agyonlőttek egy fiatal adománygyűjtőt Clevelandben

A 27 éves tettes egy utcán közelről főbe lőtte gyerekek hitoktatásával is foglalkozó áldozatát, a 21 éves Jared Plasecet, aki a Bibliával a kezében halt meg.

A gyilkosság a hét végén történt. A tettes menekülés közben négy autót rabolt el, mire a rendőrség elfogta. Az egyik kocsi vezetőjét lábon lőtte. A gyilkos a 27 éves William Jones, aki egy év szabadult a börtönből, melyben két évet töltött fegyveres autórablásért, és jelenleg is rendőrségi felügyelet alatt állt.

Hogy miért ölte meg az adománygyűjtőt, a rendőrség nem közölte. Az illetékes bíróság hétfőn úgy döntött, hogy 5 millió dollár óvadék fejében Jones szabadlábon védekezhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 17. 08:09, csütörtök | Külföld

Ukrajnai háború - A német kancellár kész tárgyalni Putyinnal a békéről

2024. Október 17. 08:08, csütörtök | Külföld

Zelenszkij: a béke elérése nem Moszkván, hanem a nyugati partnereken múlik

A béke elérése Ukrajna partnerein múlik, nem Oroszországon - jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerdán a parlamentben, ahol ismertette az öt pontból és három titkos mellékletből álló, győzelminek nevezett tervét.

2024. Október 17. 08:03, csütörtök | Külföld

Donald Trump megtiltaná, hogy biológiai értelemben vett férfiak női sportversenyeken indulhassanak

Elnöki rendeletben tiltaná meg Donald Trump, hogy a transzneműekre vonatkozó politika jegyében biológiai értelemben vett férfiak női sportversenyeken indulhassanak.

2024. Október 15. 07:41, kedd | Külföld

Az olasz hatóságok az albániai táborokba küldték az első migránscsoportot

Lampedusa szigetéről elindult az első migránscsoport az Albániában létesített táborokba - közölte a római belügyminisztérium hétfőn.