Városlista
2024. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2014. Július 30. 11:35, szerda | Belföld
Forrás: MTI/MTI Fotó: Varga György

Felborult és kigyulladt egy üzemanyagot szállító kamion az M7-sen – a sofőr meghalt

Felborult és kigyulladt egy üzemanyagot szállító kamion az M7-sen – a sofőr meghalt

Felborult és kigyulladt egy üzemanyagot szállító kamion az M7-es autópályán szerda délelőtt a táskai pihenőhelynél, a sofőr a helyszínen életét vesztette, közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A Nagykanizsa felé vezető oldalon, a 157-es kilométerszelvényben a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy tartályos kamion - eddig tisztázatlan körülmények között - fél tíz körül borult fel és gyulladt ki.

A rendőrség közlése szerint a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az M7-es autópálya mindkét oldalát teljes szélességében lezárták. A rendőrök a forgalmat a jobb pályatesten - a Nagykanizsa felé vezető oldalon - a 150-es kilométerszelvényben, míg a bal pályatesten - a Budapest felé vezető oldalon - a 160-as kilométerszelvényben a 7-es számú főútra terelik.

Bázelné Mihályka Szabina megyei katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint a tűzhöz Balatonboglárról az önkormányzati tűzoltókat riasztották, de úton vannak a marcali, a keszthelyi, a kaposvári és a siófoki hivatásos tűzoltók is. A balesethez három vízszállító jármű is vonul a sztrádára - tette hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 16. 07:45, szerda | Belföld

Bajban az ipar, majdnem 10 százalékos a visszaesés

2024 augusztusában az ipari termelés volumene 9,5, munkanaphatástól megtisztítva 4,1 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól.

2024. Október 16. 07:39, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a gazdasági semlegesség a gyakorlatban is megvalósul Magyarországon

A gazdasági semlegesség gyakorlati megvalósulását jelenti, hogy Magyarországon a német és a kínai vállalatok nyugodtan együttműködhetnek - mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden a BYD beszállítói fórumán Budapesten.

2024. Október 15. 07:44, kedd | Belföld

Nagy Márton: tizenhat pontos deregulációs csomag a turizmus fejlesztésére

A turizmus fejlesztését célzó 16 (14+2) pontos deregulációs csomagot terjesztett elő a nemzetgazdasági tárca a Magyar Turisztikai Ügynökséggel közösen - mondta a nemzetgazdasági miniszter hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

2024. Október 15. 07:43, kedd | Belföld

Kocsis Máté: nemzeti konzultációt kezdeményez a Fidesz gazdasági kérdésekben

Nemzeti konzultációt javasol a kormánynak a Fidesz, melynek témái között a gazdasági semlegesség, a kis és középvállalkozások támogatása, a béremelés, a munkáshitel, a lakhatás és a családtámogatások szerepelnének