Városlista
2024. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2018. November 25. 13:08, vasárnap | Belföld
Forrás: mti/fotó:police.hu

Felszámoltak egy drogültetvényt Szegeden

Felszámoltak egy drogültetvényt Szegeden

Kábítószerkeresekedelem és más bűncselekmények miatt őrizetbe vett két szegedi férfit a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) - ismertette a rendőrség honlapján vasárnap.

A férfiak két domaszéki tanyán kannabiszt termesztettek, a fiatalabb, 43 éves férfi gondozta a növényeket, és árusította a leszüretelt anyagot.

A KR NNI munkatársai a férfit éppen kábítószer értékesítése közben érték tetten szegedi lakása előtt, a nyomozóka férfi otthonában több csomagban, előre kiporciózott kábítószergyanús anyagot találtak, és a férfi ruházatából is előkerült három - növényi törmeléket tartalmazó - alufólia-csomag.

A rendőrök az idősebb, 61 éves férfi otthonában 350 gramm marihuánát, a domaszéki tanyákon kialakított drogültetvényen 98 tő kannabisz növényt találtak, emellett több kilogramm szárított növényrészt foglaltak le.

A kábítószerkereskedéssel foglalkozó férfi vásárlói körében fiatalkorú is volt, akinek több alkalommal adott el kábítószert - áll a közleményben.

Címkék: drog, kábítószer, szeged

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 16. 07:45, szerda | Belföld

Bajban az ipar, majdnem 10 százalékos a visszaesés

2024 augusztusában az ipari termelés volumene 9,5, munkanaphatástól megtisztítva 4,1 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól.

2024. Október 16. 07:39, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a gazdasági semlegesség a gyakorlatban is megvalósul Magyarországon

A gazdasági semlegesség gyakorlati megvalósulását jelenti, hogy Magyarországon a német és a kínai vállalatok nyugodtan együttműködhetnek - mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden a BYD beszállítói fórumán Budapesten.

2024. Október 15. 07:44, kedd | Belföld

Nagy Márton: tizenhat pontos deregulációs csomag a turizmus fejlesztésére

A turizmus fejlesztését célzó 16 (14+2) pontos deregulációs csomagot terjesztett elő a nemzetgazdasági tárca a Magyar Turisztikai Ügynökséggel közösen - mondta a nemzetgazdasági miniszter hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

2024. Október 15. 07:43, kedd | Belföld

Kocsis Máté: nemzeti konzultációt kezdeményez a Fidesz gazdasági kérdésekben

Nemzeti konzultációt javasol a kormánynak a Fidesz, melynek témái között a gazdasági semlegesség, a kis és középvállalkozások támogatása, a béremelés, a munkáshitel, a lakhatás és a családtámogatások szerepelnének