Városlista
2024. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2018. Április 28. 14:02, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Flexszel esett a széfnek, de pechjére üres volt

Flexszel esett a széfnek, de pechjére üres volt

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a három férfi ellen, akik mikrohullámú sütőt loptak, és egy faliszéfet törtek fel Hiricsen.

Egy 24 éves hiricsi férfi ellen lopás vétség elkövetése, egy 17 éves hiricsi, és egy 49 éves harkányi férfi ellen pedig lopás vétség kísérlete miatt nyomozott a Siklósi Rendőrkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves férfi januárjban betört egy hiricsi ingatlanba, és ellopott egy mikrohullámú sütőt. A férfi később elmesélte 17 és 49 éves társainak, hogy betört egy házba, ahol kutatás közben talált egy széfet, amit nem tudott kinyitni. Társai ezután elmentek az ingatlanhoz, ahol a 17 éves fiú a bejáratnál figyelt, a 49 éves férfi bement a házba, és egy sarokcsiszolóval kinyitotta a falban lévő széfet. A széf azonban üres volt, így semmit sem zsákmányoltak. A rendőrök a nyomozás során beazonosították a három férfit, majd elfogták és kihallgatták őket gyanúsítottként, tettüket mindhárman beismerték.

A gyanúsítottak ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Címkék: betörő, flex, hirics, siklós, széf

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 16. 07:45, szerda | Belföld

Bajban az ipar, majdnem 10 százalékos a visszaesés

2024 augusztusában az ipari termelés volumene 9,5, munkanaphatástól megtisztítva 4,1 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól.

2024. Október 16. 07:39, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a gazdasági semlegesség a gyakorlatban is megvalósul Magyarországon

A gazdasági semlegesség gyakorlati megvalósulását jelenti, hogy Magyarországon a német és a kínai vállalatok nyugodtan együttműködhetnek - mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden a BYD beszállítói fórumán Budapesten.

2024. Október 15. 07:44, kedd | Belföld

Nagy Márton: tizenhat pontos deregulációs csomag a turizmus fejlesztésére

A turizmus fejlesztését célzó 16 (14+2) pontos deregulációs csomagot terjesztett elő a nemzetgazdasági tárca a Magyar Turisztikai Ügynökséggel közösen - mondta a nemzetgazdasági miniszter hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

2024. Október 15. 07:43, kedd | Belföld

Kocsis Máté: nemzeti konzultációt kezdeményez a Fidesz gazdasági kérdésekben

Nemzeti konzultációt javasol a kormánynak a Fidesz, melynek témái között a gazdasági semlegesség, a kis és középvállalkozások támogatása, a béremelés, a munkáshitel, a lakhatás és a családtámogatások szerepelnének