Városlista
2024. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2016. Június 15. 07:41, szerda | Belföld
Forrás: mti/fotó:police.hu

Jó pár ittas és drogos sofőrt kaptak el a hétvégén

Jó pár ittas és drogos sofőrt kaptak el a hétvégén

Csaknem negyvenezer járművezetőt ellenőriztek a rendőrök a hétvégén az ittas vagy bódult állapotban lévő sofőrök kiszűrésére megtartott országos akció keretében, több mint háromszáz ember ellen eljárást indítottak

- közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata kedden a police.hu honlapon. A Tispol Drugs & Alcohol elnevezésű akció a Tispol- (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) tagállamok európai szintű, összehangolt közúti ellenőrzése - írták.

Hozzátették: az akció ideje alatt, péntektől vasárnapig csaknem 40 ezer járművezetőt ellenőrzött a hatóság, 307 sofőr ellen indítottak eljárást ittas vagy bódult állapotban történt járművezetés gyanúja miatt. Az ellenőrzés során hét olyan embert fogtak el, aki körözés hatálya alatt állt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 17. 08:06, csütörtök | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: megegyezés született a svédekkel a Gripen vadászgép közös fejlesztéséről

Történelminek is nevezhető megegyezés született a svéd védelmi miniszterrel a Gripen vadászgép közös fejlesztéséről - jelentette be a honvédelmi miniszter szerdán a Facebook-oldalán közzétett videójában.

2024. Október 17. 08:04, csütörtök | Belföld

Október 23. - KTK: Orbán Viktor a Millenáris Parkban mond ünnepi beszédet október 23-án

Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Millenáris szabadtéri színpadán mond ünnepi beszédet október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc 68. évfordulóján

2024. Október 16. 07:45, szerda | Belföld

Bajban az ipar, majdnem 10 százalékos a visszaesés

2024 augusztusában az ipari termelés volumene 9,5, munkanaphatástól megtisztítva 4,1 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól.