Városlista
2024. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2012. Március 03. 14:11, szombat | Belföld
Forrás: mno.hu / MTI

Kategóriája egyik legszebbje a Jaguar XF kombi

Kategóriája egyik legszebbje a Jaguar XF kombi

Nyilvánosságra hozta a hivatalos adatokat a Genfben bemutatkozó XF kombiról a Jaguar.

Hosszú felvezetőkampány után a Jaguar a hivatalos adatokat és fotókat is nyilvánosságra hozta az XF Sportbrake-ről. Talán nem túlzás kijelenteni, hogy kategóriája egyik legszebbje az új családi modell, a Jaguar dizájnerei nagyon elegáns és sportos hátsó részt álmodtak az autóra.

A kupésan lejtő tetővonal ellenére a csomagtartó is viszonylag nagyméretű, alaphelyzetben 550 literes, ami az üléstámlák ledöntésével 1675 literre növelhető. A kombiban a hátsó utasoknak 48 milliméterrel nagyobb fejtér jut, további jó pont, hogy teljesen sík padlót lehet kialakítani rakodáshoz.

A kombi mindössze 5 milliméterrel hosszabb a szedánnál, az új karosszériaelemek miatt üresen 70 kilóval nehezebb. A 2,2 literes dízelmotor több változatával és a háromliteres hathengeres benzinessel kerül piacra a hátsókerekes XF Sportbrake, a váltó nyolcfokozatú automata lesz.

Az értékesítés az idei harmadik negyedévben kezdődik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 16. 07:45, szerda | Belföld

Bajban az ipar, majdnem 10 százalékos a visszaesés

2024 augusztusában az ipari termelés volumene 9,5, munkanaphatástól megtisztítva 4,1 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól.

2024. Október 16. 07:39, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a gazdasági semlegesség a gyakorlatban is megvalósul Magyarországon

A gazdasági semlegesség gyakorlati megvalósulását jelenti, hogy Magyarországon a német és a kínai vállalatok nyugodtan együttműködhetnek - mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden a BYD beszállítói fórumán Budapesten.

2024. Október 15. 07:44, kedd | Belföld

Nagy Márton: tizenhat pontos deregulációs csomag a turizmus fejlesztésére

A turizmus fejlesztését célzó 16 (14+2) pontos deregulációs csomagot terjesztett elő a nemzetgazdasági tárca a Magyar Turisztikai Ügynökséggel közösen - mondta a nemzetgazdasági miniszter hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

2024. Október 15. 07:43, kedd | Belföld

Kocsis Máté: nemzeti konzultációt kezdeményez a Fidesz gazdasági kérdésekben

Nemzeti konzultációt javasol a kormánynak a Fidesz, melynek témái között a gazdasági semlegesség, a kis és középvállalkozások támogatása, a béremelés, a munkáshitel, a lakhatás és a családtámogatások szerepelnének