Városlista
2024. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2018. Március 21. 07:30, szerda | Belföld
Forrás: mti

Március 23. és 25. között rendezik meg Magyarország legnagyobb autó-kiállítását

Március 23. és 25. között rendezik meg Magyarország legnagyobb autó-kiállítását

Az idén március 23. és 25. között rendezik meg Magyarország legnagyobb autó-kiállítását és vásárát a Hungexpo területén.

A budapesti vásárváros pavilonjaiban és külterületén 15 ország több mint 1000 járműve és 200 kiállítója mutatkozik be a szezonnyitó autós fesztiválon - közölte a rendező, a Tuning Show Kft. az MTI-vel.
Közölték, az AMTS (AutoMobil és Tuning Show) tíz különálló rendezvényt foglal magában, amelyek egy belépőjeggyel látogathatók. A Hungexpo legújabb és legmodernebb, G jelű csarnokában például az autógyártók legújabb modelljeit ismerhetik meg a bemutatóra kilátogatók, több mint 20 márka kínálatából.

Az AMTS az E-Mobival közösen ismét külön vonultatja fel a piacon elérhető új elektromos és plug-in hibrid modelleket, valamint a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat.

Jelezték: a show idén is külön részleget szentel a zöld autózásnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 16. 07:45, szerda | Belföld

Bajban az ipar, majdnem 10 százalékos a visszaesés

2024 augusztusában az ipari termelés volumene 9,5, munkanaphatástól megtisztítva 4,1 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól.

2024. Október 16. 07:39, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a gazdasági semlegesség a gyakorlatban is megvalósul Magyarországon

A gazdasági semlegesség gyakorlati megvalósulását jelenti, hogy Magyarországon a német és a kínai vállalatok nyugodtan együttműködhetnek - mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden a BYD beszállítói fórumán Budapesten.

2024. Október 15. 07:44, kedd | Belföld

Nagy Márton: tizenhat pontos deregulációs csomag a turizmus fejlesztésére

A turizmus fejlesztését célzó 16 (14+2) pontos deregulációs csomagot terjesztett elő a nemzetgazdasági tárca a Magyar Turisztikai Ügynökséggel közösen - mondta a nemzetgazdasági miniszter hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

2024. Október 15. 07:43, kedd | Belföld

Kocsis Máté: nemzeti konzultációt kezdeményez a Fidesz gazdasági kérdésekben

Nemzeti konzultációt javasol a kormánynak a Fidesz, melynek témái között a gazdasági semlegesség, a kis és középvállalkozások támogatása, a béremelés, a munkáshitel, a lakhatás és a családtámogatások szerepelnének