Városlista
2024. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2018. Január 25. 18:00, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Néhol 10 fok körüli meleg is lehet az utolsó januári hétvégén

Néhol 10 fok körüli meleg is lehet az utolsó januári hétvégén

Az utolsó januári hétvégén szárazabb idő várható, viszont többfelé lesz felhős az ég, de napsütés is várható. Napközben néhol 10 fok körüli meleg is lehet, északkeleten viszont alig fagypont felett alakulnak a maximumok

- derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken az ország északi felén felhősebb lesz az ég, délen süthet ki hosszabb időre a nap. Csapadék nem várható. A szél a Dunántúlon megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és plusz 3 fok között alakul (a Dunántúlon lesz enyhébb a hajnal). A napközben általában 7-13, az ország északkeleti harmadán viszont csak 1-6 fokig melegszik a levegő.

Szombaton reggel ködfoltokra is számítani lehet. Napközben borult, felhős, illetve napos területek is lesznek, csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 3 fok között, az Északi-középhegység völgyeiben mínusz 3 fok alatt alakul a hőmérséklet. A nappali maximumok általában 5-12 fok között, az ország északkeleti harmadában 2-4 fok körül lesznek.

Vasárnap reggel is lesznek ködfoltok. Napközben felhős idő várható hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Északon lehet néhol eső. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 3 és plusz 2 fok között valószínű, de az Északi-középhegység térségében ennél pár fokkal hidegebb lehet. A legmagasabb hőmérséklet többnyire 6-12 fok között, északkeleten 6 fok alatt valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Címkék: hétvége, időjárás, tél

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 18. 18:09, péntek | Belföld

Dóka Attila koncert lesz Budapesten!

Ahogy az év vége közeledik, Budapest zenei életében egy különleges esemény körvonalazódik: november 29-én, pénteken 19:00 órakor Dóka Attila dalszerző, gitáros, énekese, ingyenes zenekaros koncertet ad az Újpesti Kulturális Központban.

2024. Október 18. 07:51, péntek | Belföld

Varga Mihály: javuló kilátásokkal tervezik a 2025-ös költségvetést

Javuló kilátásokkal tervezik a 2025-ös költségvetést, a kormány a GDP 3,4 százalékos emelkedésére, valamint a fogyasztás 4,3 százalékos és a beruházások 5-5,5 százalékos növekedésére számít

2024. Október 18. 07:50, péntek | Belföld

Meghalt Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár

Váratlanul elhunyt Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára csütörtökön.