Városlista
2024. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2021. Április 16. 05:14, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Póráz nélkül sétáltatott kutya miatt pusztult el egy teherautó elé vágtató ló

Póráz nélkül sétáltatott kutya miatt pusztult el egy teherautó elé vágtató ló

Testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak egy, a kutyáit póráz nélkül sétáltató nő ellen, mert a kutyák rátámadtak egy lóra, amely emiatt kivágtatott az útra, ahol egy teherautó elgázolta;

a XI. kerületben történt balesetben a ló elpusztult - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.ho oldalon.

A közlemény szerint két nő lovagolt Kamaraerdőn szerdán, amikor két póráz nélkül sétáltatott kutya rájuk támadt. Az egyik ló ledobta lovasát, majd nyomában a kutyákkal kivágtatott a Balatoni útra, ahol elütötte egy betonkeverős teherautó.

A ló a helyszínen elpusztult, a lovas az elsődleges adatok szerint könnyű sérülést szenvedett - írták.

A XI. Kerületi Rendőrkapitányság a kutyákat sétáltató 29 éves nőt súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 17. 08:06, csütörtök | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: megegyezés született a svédekkel a Gripen vadászgép közös fejlesztéséről

Történelminek is nevezhető megegyezés született a svéd védelmi miniszterrel a Gripen vadászgép közös fejlesztéséről - jelentette be a honvédelmi miniszter szerdán a Facebook-oldalán közzétett videójában.

2024. Október 17. 08:04, csütörtök | Belföld

Október 23. - KTK: Orbán Viktor a Millenáris Parkban mond ünnepi beszédet október 23-án

Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Millenáris szabadtéri színpadán mond ünnepi beszédet október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc 68. évfordulóján

2024. Október 16. 07:45, szerda | Belföld

Bajban az ipar, majdnem 10 százalékos a visszaesés

2024 augusztusában az ipari termelés volumene 9,5, munkanaphatástól megtisztítva 4,1 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól.