Városlista
2024. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2012. Február 29. 14:19, szerda | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Tenisz: Arn Gréta nem bírt Gallovits-Hall Edinával Acapulcóban

Tenisz: Arn Gréta nem bírt Gallovits-Hall Edinával Acapulcóban

A múlt heti monterreyi tornán elődöntőig jutó Arn Gréta az acapulcói verseny első fordulójában a romániai Gallovits-Hall Edinával csapott össze, és két játszmában elveszítette a mérkőzést.

Az első szettet a román színekben versenyző, temesvári születésű játékos nyerte meg, akinek a meccs ezen szakaszában hat bréklabdája volt, amiből kettőt használt ki, először 2:2-nél. Ezt követően Arn egyszer még visszabrékelt, de végül 7:5-re elbukta a játszmát.

A második játszma is hasonlóképpen alakult: Gallovits-Hall Edinának három bréklabda is elég volt ahhoz, hogy kétszer is elvegye Arn adogatójátékát, míg a magyar játékos csak egyszer tudta brékelni ellenfelét, így a második szettet is 7:5-re elveszítette, ezzel pedig búcsúzott a viadaltól.

Akárcsak Babos Tímea magyar idő szerint tegnap késő este, aki a cseh Eva Birnerovával az oldalán két szettben, 6:3, 6:1-es vereséget szenvedett a torna párosversenyének első fordulójában a román Irina-Camelia Begu és a francia Alize Cornet alkotta duótól.

Egyesben Czink Melinda már tegnap biztosította a helyét a 2. fordulóban, ellenfele a Gisela Dulko visszalépése nyomán induló spanyol Estrella Cabeza-Candela lesz, aki honfitársát, Lourdes Domínguez-Linót búcsúztatta az első fordulóban. Párosban pedig Marosi Katalin maradt állva a magyarok közül. Mindkét játékos magyar idő szerint ma este lép pályára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 16. 07:52, szerda | Sport

U21-es Eb-selejtező - Magyar győzelem Belgiumban

Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott Belgiumban aratott 1-0-s győzelemmel zárta az Európa-bajnoki selejtezősorozatot.

2024. Október 16. 07:42, szerda | Sport

Gera Zoltán lehet a lila-fehérek edzője

Az M4 Sport több forrásból is megerősített információi szerint Gera Zoltán lehet Szabó István vezetőedző utódja a Kecskemét labdarúgócsapatánál.

2024. Október 15. 07:46, kedd | Sport

Nemzetek Ligája - Kikaptak a hollandok Münchenben

A német labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte Hollandiát hétfőn a Nemzetek Ligája negyedik fordulójában.

2024. Október 15. 07:40, kedd | Sport

Bosnyák-magyar - Szoboszlai duplájával győzött a válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott hétfőn 2-0-ra győzött a bosnyákok vendégeként a Nemzetek Ligája A divíziójának negyedik fordulós mérkőzésén Zenicában.