Városlista
2024. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2018. Május 05. 05:00, szombat | Külföld
Forrás: mti

Több mint kétezer mozis relikviát árvereznek el Los Angelesben

Több mint kétezer mozis relikviát árvereznek el Los Angelesben

Több mint kétezer mozis relikviát, köztük a Ben Hur egy gyakorlófogatát és Obi-Wan Kenobi fénykardját árverezik el június 5. és 8. között Los Angelesben.

A Profiles in History aukciósház csütörtöki közleménye szerint licitálni lehet majd James Dean jelmezeire és Arnold Schwarzenegger Terminátorban viselt bőrdzsekijére, Olivia de Havilland Elfújta a szél című filmben látható hálóingére, valamint a Star Warshoz az ILM effektusműhelyében készült C-3PO- és Darth Vader-modellekre.

Az Icons & Legends of Hollywood (Hollywood legendái és ikonjai) című árverésen az Alien- és a Star Trek-sorozat kellékeiből és jelmezeiből is lehet vásárolni.

Az árverés előtt számos tételt kiállítanak május 15 és 19. között az Illusztrátorok Társaságánál, New Yorkban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 15. 07:41, kedd | Külföld

Az olasz hatóságok az albániai táborokba küldték az első migránscsoportot

Lampedusa szigetéről elindult az első migránscsoport az Albániában létesített táborokba - közölte a római belügyminisztérium hétfőn.

2024. Október 14. 11:17, hétfő | Külföld

Kína újabb hadgyakorlatba kezdett Tajvan közelében

A kínai hadsereg közlése szerint hétfőn csapatokat küldött a Tajvan körüli területekre, ahol hadgyakorlatot kezdenek „szigorú figyelmeztetésként a tajvani függetlenséget támogató szeparatistáknak”.

2024. Október 12. 08:11, szombat | Külföld

Floridában további halálos áldozatokat találtak a Milton hurrikán után

Floridában a kutató-mentő egységek folytatták a Milton hurrikán által érintett területek átkutatását, péntekig legkevesebb 10 halálos áldozatot találtak.